ADAPT STUDIO, Tirana | Sortlist

À propos de Sortlist

SortlistSortlist

ADAPT STUDIO cover
ADAPT STUDIO logo

ADAPT STUDIO Tirana, Albanie

Le profil et les détails de cette agence sont gérés par son propriétaire.

TRAJNIME PROFESIONALE NË MENAXHIM & ZHVILLIM PERSONAL


MENAXHIM BIZNESI


SHITJE DHE MARKETING


SHERBIM KLIENTI DHE KOMUNIKIM


ZHVILLIM PERSONAL DHE PROFESIONAL


 TRAJNIME PROFESIONALE NË DIZAJN DHE ARTE TEKNOLOGJIKE GRAFIK DIZAJN

 

WEB PROGRAMMING

 

VIDEO ANIMACION

 

BAZAT KOMPJUTERIKE

 

 

 


AVANTAZHET DALLUESE TË ADAPT NDAJ KURSEVE TË NGJASHME: • Lidhje në ‘kohë reale’ me tregun bashkohor. Mësimi jepet prej profesionistëve aktiv, me disa vite eksperiencë të suksesshme në treg, të përditësuar me trend-et, teknikat dhe konceptet që aktualisht nevojiten për punesim dhe qëndrueshmëri profesionale. •  

 • Program i përmbledhur dhe intensiv, në shumë pak muaj, i paragonueshëm me disa semestre universitare. Kursim kohor dhe kursim i shpenzimeve të larta. •  

 • Çmim mjaft konkurues në raport me cilësinë e një programi të kompletuar profesional, të larmishëm dhe me parametra ndërkombëtarë. Kujdesemi që të merren bazat kryesore dhe ‘esenca’ e çdo lënde, duke alternuar teorinë dhe praktikën. •  

 • Orar i përshtatshëm, pas orëve zyrtare i cili ju lejon që të ndiqni punën ose studimet e tjera paralelisht me kurset. 


Ne besojmë se çdo individ lind me talente të ndryshme dhe potencial krijues. • Të ofrojmë ne menyre sa më të thjeshtë njohuritë praktike & të nevojshme për Zhvillimin Personal dhe Profesional.

 • Të krijojmë forma të reja mësimdhënieje ku talenti, aftësitë, dëshirat dhe qëllimet e gjithësecilit të rriten dhe të shprehen në veprime efikase.

 • Të ofrojmë një përvojë konkrete si dhe punime bashkëkohore që mund ti shërbejnë individit,  tregut, industrive, bizneseve si dhe mbarë shoqërisë.


 

5 personnes dans leur équipe
Parle Albanais, Anglais
Membre Sortlist depuis 2019
Fondée en 2016
Aucun avis client pour le momentSoyez le premier à en ajouter un

Services

2 services offerts par ADAPT STUDIO

Nom du service
Niveau d'expérience

Avis clients connexes
À partir de

 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Design & graphisme (5)
  DesignBrandingAdvertisingContentCreation

  En savoir plus sur Design & graphisme


 • Description

  Aucune description n'est fournie pour ce service.

  Compétences en Stratégie digitale (6)
  CommunicatiestrategieMerkstrategiepositioneringmarketingstrategiecontentstrategiemarketingplan

  En savoir plus sur Stratégie digitale

Vous avez besoin d'un de ces services ?

Demandez un devis à ADAPT STUDIO et obtenez une réponse en un rien de temps.Portfolio

0 projet ajouté par ADAPT STUDIO

Vous avez un projet similaire ?

Demandez un devis à ADAPT STUDIO et obtenez une réponse en un rien de temps.


Équipe

5 membres dans l'équipe de ADAPT STUDIO

ADAPT STUDIO cover
Contactez facilement l'équipe de ADAPT STUDIO.

Envoyez-leur un message et recevez une réponse rapidement.


Récompenses

ADAPT STUDIO a été récompensé 0 fois


Avis clients

Pas de recommendation pour ADAPT STUDIO pour le moment

Vous avez travaillé avec ADAPT STUDIO?

Partagez votre expérience avec nous.

Publier un avis client


Contact

Coordonnées de ADAPT STUDIO

Détails


https://adapt.al/

 • Siège socialRruga Nikolla Tupe, Tiranë, Albania

Logo Sortlist

Nous sommes un partenaire indépendant qui connaît le paysage concurrentiel des agences de Marketing & Publicité. Partagez-nous vos besoins et nous vous présenterons les agences que vous devez rencontrer.

TwitterFacebookLinkedinInstagramYouTube
Sortlist
 • À propos de Sortlist
 • Emplois
 • Blog
 • Contacts
Pour les clients
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Témoignages
 • Explorez
Pour les agences
 • Comment cela fonctionne-t-il ?
 • Témoignages
 • Prix
 • Je suis une agence
 • 2022 © Sortlist | 
 • Tous droits réservés
 • Conditions générales
 • Politique de confidentialité
 • Support
 • Pays
 • Langues